Eten & Drinken

Ontdek de leukste plekjes van Den Haag in de buurt van onze B&B
Café Franklin

Café Franklin

Hippe hotspot

Op 200 meter van onze bed & breakfast vind je dit hippe eetcafé. Hier is het altijd druk en vooral met mooi weer is ook het terras een fijn plekje om te zitten. De gerechten zijn op een iets hoger niveau dan je zou verwachten bij het gemiddelde eetcafé. Doordat Café Franklin rondom hoge ramen heeft, is er altijd iets te zien op het plein en hoef je je er dus geen moment te vervelen. Het interieur is modern en stoer door het vele gebruik van hout en staal. De tafeltjes staan dicht naast elkaar dus je moet niet bang zijn om elkaars gesprek te horen én misschien raak je ook wel in gesprek met nieuwe mensen. De doelgroep is heel gevarieerd, van studenten tot zakenlui. Voor vegetariërs staan er diverse gerechten op de kaart, maar voor veganisten is de keuze helaas nog beperkt.

Deze hotspot is slechts 200 meter lopen van onze B&B.

Adres: Valkenbosplein 24
website: www.cafefranklin.nl

 

Love & Peas

Love & Peas

Vegetarisch / Vegan restaurant

Op loopafstand van onze b&b vind je dit vegetarisch / veganistische restaurant dat gerund wordt door een Israëliër en een Palestijn. Twee beste vrienden die willen laten zien dat eten mensen samenbrengt. De inrichting is eenvoudig en doet denken aan vroeger. Ouderwets gezellig en mét speelhoek voor de kinderen.

Love and Peas vind je in de gezellige Weimarstraat op ongeveer 10 minuten lopen van onze bed & breakfast.

Adres: Weimarstraat 37a Den Haag
Website: www.loveandpeas.nl

Symbiose

Symbiose

Vegetarisch & Biologisch restaurant

Symbiose is een vegetarisch / biologisch restaurant. Wij gaan er zelf regelmatig eten en genieten dan van hun veganistische gerechten. Voor vleeseters die het aandurven om een keertje zonder vlees te eten doen ze extra hun best.

Symbiose vind je in de gezellige Regentessebuurt op ongeveer 5 minuten lopen van bed & breakfast Valkenbos.

Adres: Galileïstraat 160 Den Haag
Website: www.restaurantsymbiose.nl

Veggies on Fire

Veggies on Fire

Veganistisch restaurant

Veggies on Fire, de naam zegt het al. Het is een van de vegan hotspots in Den Haag. Ze gebruiken zoveel mogelijk biologische ingredienten. Ze combineren genieten met goede voeding en een gastvriendelijke bediening. Wij komen er zelf ook regelmatig en laten ons dan inspireren door hun passie om van veganistisch eten echt iets bijzonders te maken.

Veggies on Fire is op de hoek van het Valkenbosplein en de Beeklaan, dus slechts een paar honderd meter van B&B Valkenbos.

Adres: Beeklaan 385 in Den Haag.
Website: www.veggies on fire

Vegane Glorie

Vegane Glorie

Veganistisch restaurant

Sympathieke nieuwkomer (januari 2020) is Vegane Glorie. Heerlijk, eerlijk eten in frisse ambiance en met warme ontvangst. Van oosters tot pizza, de wisselende kaart biedt regelmatig nieuwe, zalige 100% plantaardige gerechten. Zoals ze zelf zeggen: “Bij Vegane Glorie proberen we van de wereld een prachtplek te maken, met elke heerlijke hap die we nemen. We serveren zalige plantaardige maaltijden en drankjes. Fris en vers bereid door de handen van onze chef! En we proberen dit zo biologisch te maken als we maar kunnen!”

Vegane Glorie ligt op de hoek van de Van Boetzelaerlaan en de Douzastraat, op zo’n 15 minuten lopen van B&B Valkenbos.

Adres: Douzastraat 1, Den Haag.
Website: www.veganeglorie.com

Sayang

Sayang

Indonesisch restaurant

Denk je aan Den Haag dan denk je aan Indisch eten. Restaurant Sayang maakt er een memorabele smaakbeleving van. Authentiek Indonesisch eten om in het gezellige restaurant te eten of om te laten bezorgen of zelf af te halen. Bestel de vegetarische rijsttafel en laat deze veganizen of stel zelf je menu samen uit de vele verrukkelijke authentieke (plantaardige) gerechtjes op de kaart.

Sayang ligt op nog geen 3 minuten lopen van B&B Valkenbos.

Adres: Laan van Meerdervoort 287, Den Haag.
Website: https://restaurantsayang.nl

B&B Valkenbos Den Haag

B&B Valkenbos

Vredespaleis

Vredespaleis

Mauritshuis

Mauritshuis

Strand

Strand

Gemeentemuseum

Gemeentemuseum

Kijkduin Strandpromenade

Kijkduin Strandpromenade

Haagse Markt

Haagse Markt