Ons coronabeleid

Voor een veilig verblijf in onze B&B

Onze coronamaatregelen

Een veilig verblijf voor iedereen

 

Bij B&B Valkenbos hebben we een protocol opgesteld om te zorgen voor een veilig verblijf. Hierin volgen we de door het RIVM opgestelde richtlijnen.

Absolute hygiëne

Wij staan al bekend om onze uitstekende hygiëne. Nu besteden we daar nog meer aandacht aan. Alle oppervlakken die mogelijk worden aangeraakt, zoals deurklinken, lichtschakelaars, afstandsbedieningen, tafelbladen, kranen, toiletbril, wastafels, enzovoort, reinigen we dagelijks met ontsmettende zeep. In de kamers en de gedeelde ruimten liggen hygiënische doekjes om tussentijds zelf oppervlakken te reinigen. Heb je om welke reden dan ook behoefte aan aanvullende tussentijdse schoonmaak, laat het ons weten en we zorgen ervoor.

Geen symptomen

In geval er bij ons corona-symptomen optreden zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en verhoging/koorts, sluiten wij uit voorzorg de accommodatie. Reeds gemaakte boekingen in die periode annuleren wij kosteloos.

Heb jij last van corona-verschijnselen zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en verhoging/koorts? Of heb je last van benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)? Dan verzoeken we je dringend om je verblijfsdata te verplaatsen.

Voldoende afstand

We houden 1,5 meter afstand. We ontvangen je hartelijk, maar schudden geen handen en houden voldoende afstand. We vragen je ook om voldoende afstand van ons en eventuele andere gasten te houden. We dragen in huis geen mondkapje en verwachten dat van jou ook niet. Het staat je vrij om, als je dat wenst, wel een mondkapje te dragen. 

Handen wassen

We wassen zelf zeer regelmatig onze handen. We verwachten ook dat onze gasten dit doen. Op het toilet, in de badkamer en in de pantry staat handzeep om de handen mee te wassen. In de badkamer staat desinfecterende handgel. 

Veilig eten

Ons verrukkelijke ontbijt serveren we niet zoals gebruikelijk beneden aan de eettafel. Je kunt het afhalen bij de keuken en op de kamer nuttigen. Wij mogen volgens onze vergunning zelf geen lunch en avondeten verzorgen. Gelukkig zijn er veel heerlijke restaurants – ook vegetarisch en vegan – in de nabijheid om eten bij af te halen of te laten bezorgen. In de pantry staan borden en bestek die je hiervoor kunt gebruiken.

Wederzijds respect

Soms kunnen al deze maatregelen wat te veel of verwarrend zijn. Of je nerveus maken. We vragen je om respectvol en mild naar ons, jezelf en eventuele andere gasten te zijn als het even iets anders loopt dan je verwacht of zou willen. Samen komen we er altijd uit.