Sakura

Sfeervolle kamer met Japanse motieven en aangrenzend dakterras

Kenmerken

  • Knusse kamer van 13 m2 op de bovenste (3de) verdieping
  • Naar keuze 2 luxe eenpersoonsbedden (twin beds) of een heerlijk tweepersoonsbed (double bed)
  • Eigen zitje op het aangrenzende rookvrije gedeelde dakterras
  • Gedeelde badkamer (met de andere gastenkamer)
  • Separaat toilet (idem)
  • Heerlijke handdoeken van hotelkwaliteit
  • Televisie (smart tv, dus je kunt zelfs op je eigen Netflix account je favoriete serie afkijken)
  • Gratis koffie en thee in onze pantry
  • Gratis gebruik van wifi

Over deze kamer

Sakura is een sfeervolle kamer op de bovenste verdieping aan de rustige achterzijde van het huis, met een gedeelde luxe badkamer, separaat toilet en een eigen zitje op het rookvrije dakterras. De kamer is liefdevol ingericht, waarbij we geïnspireerd zijn door oosterse motieven.

De bedden kunnen naar wens als één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden worden opgemaakt.

Eye catcher is het behang dat is gebaseerd op een kunstwerk van Sakai Hōitsu. Geboren in Edo in een aristocratische samuraifamilie verkoos Hōitsu een leven als boeddhistisch monnik. Hij werd meester in kunst en poëzie en specialiseerde zich in prachtige afbeeldingen van de natuur en in het bijzonder van vogels, planten, golven en bloemen. Zijn werk Maple and Cherry Trees (1817) bestaat uit twee paren van zes grote kamerschermen. Ruim 200 jaar later hebben ze nog steeds de magie van toen.

Dakterras

Deze kamer heeft een eigen zitje op het direct aan de kamer grenzende rookvrije dakterras aan de rustige achterzijde van ons pand. Je hebt vanaf het dakterras een wijds uitzicht over de stad Den Haag. Hier is het goed vertoeven en als het weer het toelaat kun je hier heerlijk in de buitenlucht van je ontbijt genieten. De andere kamer, Flora, maakt ook gebruik van dit terras en heeft een eigen zithoek. 

Badkamer en toilet

De badkamer is luxe uitgevoerd met een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel. De badkamer wordt gedeeld met de andere gastenkamer. Tevens is er een separaat toilet op de gang. Voor alle gasten liggen heerlijke handdoeken en badjassen klaar.

Uit ons gastenboek

B&B Den Haag laagste prijs garantie
Boek rechtstreeks online. Wij garanderen dat je de laagste prijs betaalt.