Ons ontbijt

Wij serveren graag een 100% vegetarisch (veganistisch) ontbijt.

Wij eten al een tijdje zelf 100% vegetarisch – dus alleen plantaardig – en in het begin was het even wennen maar nu willen we niet meer anders. En ook onze gasten zijn enthousiast (ja, ook de niet-vegetariërs).

Een heerlijk vegan ontbijt

Met liefde gemaakt vegan ontbijt. De samenstelling kan variëren maar denk aan broodjes, huisgemaakte jam, huisgemaakte chocopasta of hartig broodbeleg. Laat je verrassen door een yoghurtcombinatie met zelfgemaakte cruesli, door onze wentelteefjes of onze befaamde scrambled tofu. Uiteraard is alles 100% vegetarisch / plantaardig. Lees de enthousiaste recensies van eerdere gasten die verrast waren hoe lekker een veganistisch ontbijt kan zijn.

Prijs: € 13,00 per persoon per dag

Keuzemogelijkheden
Wil jij wel een ontbijt maar je reisgenoot niet? Geef ons gerust je wensen en voorkeuren door. De ene dag wel ontbijt en de andere dag niet, of alleen een fruitsmoothie? Morgen liever wentelteefjes of pannenkoek? Het is allemaal mogelijk. Als je meerdere dagen bij ons verblijft dan zorgen we natuurlijk ook voor wat variatie.

Diëetvoorkeuren en speciale wensen
Desgevraagd zullen we ons best doen om te voldoen aan je dieetvoorkeuren zoals glutenvrij. Het ontbijt is sowieso altijd lactosevrij.

Een selectie uit onze B&B recepten

Ik krijg van gasten van onze bed&breakfast geregeld de vraag naar de recepten van onze ontbijtgererechten. Daarom heb ik van een aantal ervan het recept alvast hieronder geplaatst. Ik maak alles vers en op het laatste moment, maar als je een voorkeur hebt voor jouw ontbijt geef die dan gerust door. 

Uit ons gastenboek

Ook de reacties van onze gasten zijn zeer enthousiast. Lees zelf maar hun recensies hieronder. Ook klaar om ons vegan ontbijt te proberen? Geef het dan aan bij je boeking of vraag het ons bij aankomst.

Boek nu direct online

B&B Den Haag laagste prijs garantie

Boek rechtstreeks online. Wij garanderen dat je bij ons de laagste prijs betaalt.